Films downloaden, hoe doe je dat?

By: Alfred

De meesten hebben er vast wel eens over nagedacht. Een film downloaden van het internet en bekijken via je laptop, tv of smartphone. Maar is films downloaden zo gemakkelijk? In dit artikel leggen we het allemaal uit. Er zijn twee populaire methodes om een film met ondertiteling te downloaden. Via nieuwsgroepen en via torrents.

Hoe download je films via torrents?

Torrents is 1 van de populairste methode waarmee films gedownload kan worden. Dit komt vooral dat het gratis en relatief eenvoudig is. Op YouTube vind je handige video’s die je exact voor doen hoe je een film binnen haalt via torrents. Het grootte voordeel is dat naast films ook ontzettend veel andere bestanden zijn om te downloaden. Zoals spelletjes, software en muziek Hieronder een korte handleiding hoe je met torrents begint.

  • Software installeren. Een veel gebruikte programma is Utorrent. Klein, gratis en makkeijk in gebruik.
  • Torrents zijn te downloaden via websites als ThePiratebay en Kickasstorrents.
  • De meeste films die via torrents te downloaden zijn zonder ondertiteling. Ondertiteling kan gratis gedownload worden bij www.ondertitel.com. Daarbij moet er goed op gelet worden dat de ondertiteling dezelfde naam heeft als de gedownloade film.
  • TIP! Het is altijd fijn als de ondertiteling er meteen bij zitten. Zodat je deze niet eerst hoeft op te zoeken. Om dit te doen maken we gebruik van Google. Geef de volgende zoekopdracht ” Naam film + torrent + NL subs “

Films downloaden via nieuwsgroepen

Een film download met torrents is al erg eenvoudig. Maar wat dacht je van nieuwsgroepen? Bijna alle films die je download zijn voorzien van ondertiteling en van haarscherpe kwaliteit. Helaas is het niet helemaal gratis maar zeker het geld waard. Voor een tientje per maand kun je onbeperkt films met ondertiteling downloaden. Hieronder een video hoe een film download met nieuwsgroepen.

Waarom geen Netflix of Popcorn time?

Het downloaden van films gebeurd nog steeds heel erg veel. Wel minder dan afgelopen jaren en dat komt vooral door de streaming service van Netflix en Popcorn time. Wij van Infaqt raden elke beginner aan om lekker Popcorn time of netflix te gebruiken. Waarom? Omdat het zo makkelijk is en nog gratis ook. ( Let op! Netflix is niet gratis, Popcorn time daarentegen wel )

En wanneer je beschikt over de Google chromecast is het super eenvoudig om elke film of serie van Netflix of Popcorn time te streamen naar de televisie. Lees hier meer over in het artikel: Google chromecast streamt alles naar je televisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top