GoPro de populairste actie camera ooit?

By: Alfred

De GoPro wordt steeds populairder en we zien hem dan ook steeds meer.  Vooral als je op vakantie bent zie je de GoPro actie camera veelvuldig langskomen. Behalve de naamsbekendheid is het ook een kwalitatief goede camera. Je kan er mooie filmpjes mee maken. Een actie filmpje maken met je mobiel of digitale camera levert lang niet het resultaat op wat je met een GoPro kan bereiken. Door de stabilisator kan je ook tijdens het fietsen prachtige en haarscherpe filmpjes maken. Ook op grote review sites als tweakers.net vind je zeer goede reviews.

De Gopro actie camera geeft Ook onderwater hoge kwaliteit

Vrijwel elke camera kan niet tegen water, maar met een GoPro kan je tot wel 30 meter diep gaan. Met de speciale behuizing die erbij geleverd wordt kan je tijdens het duiken fantastische beelden maken. Eenmaal op het droge kan je de beelden direct op je mobiele telefoon zetten. Omdat de GoPro beschikt over WiFi is deze makkelijk te verbinden met je mobiele telefoon of laptop. Laat je vrienden en familie direct weten wat jij hebt meegemaakt.

Enorme keuze qua GoPro

Sinds de komst van de action cam zijn er al meerdere types op de markt verschenen. De laatste modellen zijn uiteraard wat duurder, maar deze bevatten dan ook meer opties. Wil je het eerste proberen met een ouder model, dan ben je ongeveer 140 euro kwijt. Zo kan je voor een relatief laag bedrag kijken of het iets voor jou is. Kom je erachter dat je intensief gebruik maakt van de camera dan kan je overwegen om een nieuwer type te kopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Hero 4 Black. Deze heeft vele verschillende opties. Niet alleen zijn er meer opties te vinden, maar ook is de kwaliteit van de camera verbeterd. W

GoPro actie camera nu ook onder je drone

Beschik je over een drone of ben je van plan er een te kopen, dan kan je een GoPro hiermee combineren. Hang de camera onder je drone en je zult prachtige beelden maken. Er zijn tegenwoordig al handig opzetstukjes voor de drone te koop. Klik de GoPro eenvoudig op het helikoptertje en geniet van het landschap.
De GoPro is een compacte kleine camera. Vanwege de grootte wordt er vaak verwacht dat de kwaliteit niet optimaal is. De nieuwste types hebben al een camera van wel 12 megapixels. Als je eenmaal de gefilmde beelden terug kijkt zal je versteld staan van de kwaliteit. Sluit je GoPro eens aan op een full HD televisie. Hier komen de superscherpe beelden nog meer tot uiting. Ook is een GoPro bezig met een eigen drone. Op tweakers vind je hier meer over.

Geluidsdemper aanwezig

Ben je fanatiek fietser of motorrijder, dan heb je vaak te maken met wind. De nieuwste GoPro’s hebben de mogelijkheid om de ruis te onderdrukken. Zo heb je geen last van het irritant geluid van de wind die langs je camera raast.
Als je eenmaal tevreden bent over de beelden die je hebt opgenomen, kan je ze gaan bewerken. GoPro heeft een speciaal programma ter beschikking gesteld om je video’s te bewerken. Zet er een leuk muziekje onder en kies de mooiste beelden uit. Het is ook mogelijk om een time lapse te maken met de actie camera.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top